D.A.C. Company Exim SRL

Cum ne puteti contacta

0314.278.535
0314.257.559
0748.148.117
office@daccomp.ro

Adresa

Str. Savinesti, Nr. 5, Bl A, Et 4, Ap 24, București 042025
in incinta Complex Jupiter

Program de lucru

luni-vineri: 9.00 - 18.00

Despre noi

D.A.C. Company Exim S.r.l.
Distribuim, implementam, adaptam, intretinem si/sau dezvoltam aplicatii informatice dedicate contabilitatii de gestiune si managementului afacerii.
Unul dintre cei mai experimentati distribuitori ai aplicatiei de gestiune WinMentor, care activeaza pe piata de profil din Romania inca din anul 2001.
Pentru a tine pasul cu permanenta diversificare si dezvoltare a nevoilor clientilor sai, D.A.C. Company si-a imbogatit treptat portofoliul de aplicatii informatice cu care le iese acestora in intampinare.
In prezent avem acorduri de parteneriat pentru mai multe aplicatii: WinMENTOR si WinMENTOR ENTERPRIZE, Mago.net, EnterSOFT, SoftONE, DeverSOFT.
La solicitarea clientilor, realizam si interfatarea aplicatiilor pentru care suntem distribuitori, cu programele specifice pe care clientii le utilizeaza deja (Scala, SAP, etc.).
Viziunea noastra – Solutia potrivita pentru fiecare client!
Misiunea noastra – Prin solutiile informatice si asistenta tehnica pe care le oferim, ajutam clientii sa tina pasul cu o lume de afaceri din ce in ce mai complexa.

Valorile la care tinem cel mai mult:

Pasiune: Suntem pasionati de tehnologie si cautam sa descoperim si utilizam maximum de avantaje pe care ea le ofera.

Flexibilitate: Oamenii sunt diferiti intre ei, afacerile sunt diferite intre ele, solutiile si abordarea noastra sunt flexibile, adaptabile unor nevoi specifice.

Creativitate: Pentru ca nu exista aplicatia perfecta, ne folosim intotdeauna creativitatea pentru a identifica/configura solutia perfecta.

Incredere: Intr-o lume in care – mai devreme sau mai tarziu – retele si tehnologiile pot fi copiate, principalul nostru “activ” este increderea clientilor nostri!

Parteneri

WinMENTOR

Partener Daccomp - WinMENTOR

 

 

 

WinMENTOR cuprinde instrumente integrate pentru stocarea, analiza si raportarea rapida a informatiilor permitând astfel posturilor manageriale accesul rapid la informatiile contabile si de gestiune.

WinMENTOR Enterprise

Partener Daccomp - WinMENTOR Enterprise

 

 

 

Platforma B2B romaneasca dedicata gestionarii interactive a fluxurilor de clienti, WME este rezultatul a 22 de ani de experienta si colaborare cu peste 25000 utilizatori WinMENTOR.

Mago.net

Partener Daccomp - MANGO.net

Soluția perfectă pentru un business management de top.

Cu Mago.net poți aborda eficient toate aspectele afacerii tale.

Arobs

Partener Daccomp - AROBS

AROBS Transilvania Software este o companie specializata in furnizarea de solutii IT destinate: automatizarii fortei de vanzari, localizarii parcurilor auto, gestiunii depozitelor, navigarii auto.

Dever Soft

Partener Daccomp - Dever Soft

Sisteme Informatice Prietenoase 

Solutii Integrate POS

SoftOne Technologies

Partener Daccomp - Soft One

Transformati modul in care va organizati afacerea!

Solutii de business inovatoare. Servicii Cloud. Web & Mobile apps.

Logicode

Partener Daccomp – Logicode

Solutii complete pentru coduri de bare

Integrare si personalizare solutii RFID pe terminale mobile de tipul data collector cu ultimele sisteme de operare Windows Mobile.

Echipa noastra

  • Dragos – ”Autorul” D.A.C.Company Exim

    Absolvent de Cibernetica, cu o experienta de peste 25 de ani in „vorbitul” pe limba computerelor, Dragos readuce clientilor sai INCREDEREA in faptul ca acolo unde exista o problema, exista cu siguranta si cel putin o modalitate de a o solutiona! Se implica personal acolo unde solutia se ascunde cu cea mai mare iscusinta, dar nu se da inapoi nici de la a chema ajutoare (WinMENTOR si WinMENTOR ENTERPRIZE, Mago.net, EnterSOFT, SoftONE, DeverSOFT).

  • Catalin – ”Cel mai sfatos contabil”

    Absolvent de Relatii Economice Internationale, cu o experienta de peste 15 ani ca si contabil/contabil sef, Catalin este un ajutor de nadeje pentru clientii WinMentor, mai ales atunci cand rebusurile contabilitatii sunt de nivel avansat! Catalin este cel care demonstreaza ca un contabil poate sa fie prieten deopotriva cu: oamenii, cifrele si … computerele.

  • Mihaela – ”Albinuta” echipei

    Absolventa de Marketing, cu o experienta de 10 ani ca invatatoare si alti peste 10 ani in zona de suport vanzari, Mihaela este „The Voice” cu care aveti cele mai multe sanse sa va intalniti atunci cand ne solicitati ajutorul pentru a „domestici” WinMentor-ul sau WinMENTOR ENTERPRIZE-ul! Mihaela este dovada vie a faptului ca cel mai convingator dascal este cel care si-a demonstrat mai intai curiozitatea si pasiunea de a invata.